Stafet For Livet rejste 144.100 kroner
kræftstafet_22.jpg
Årets Stafet for Livet i Smørum slog både deltager- og indsamlingsrekord. Foto: Flemming Schiller
Indsamling Indtjeningen fra sidste weekends Stafet For Livet i Smørum er blevet gjort op. Resultatet blev 144.100 kroner, som går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

I sidste uge kunne man her i avisen læse og se billeder fra den årlige Stafet For Livet i Smørum. Det er en 24 timer lang stafet, hvor foskellige hold går eller løber – og på den måde samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Stafetten bakkes op af en lang række lokale virksomheder, foreninger og klubber, som donerer deres tid, evner, produkter og penge til formålet.

Siden stafetten sluttede har de mange frivillige, der står bag Stafet For Livet, haft travlt med at gøre kasserne op og lægge hele molevitten sammen. Og ikke nok med at stafetten slog deltagerrekord med 423 deltagere – den slog også rekord på indsamlingsresultatet, der i år landede på 144.100 kroner, hvilket er cirka 15.000 mere end sidste år.

»Jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Hvis man samtidig tager højde for, at vi sidste år fik en enkelt donation på 25.000 – en donation som vi ikke fik i år, så kan man jo faktisk sige, at vi forbedrede det med 40.000 kroner,« siger formand for Stafet For Livet Egedal, Peter Theis Marcussen.

»Vi har et enkelt hold, der samlede over 30.000 kroner ind. Det er meget imponerende,« tilføjer han.

Gode nye tiltag

Som noget nyt havde stafetten i år udvidet med en længere rute, så stafetdeltagerne selv kunne vælge mellem den korte bane på 580 meter og den lange på knap to kilometer, og det blev godt modtaget, fortæller formanden:

»Det er første gang i år, vi har lavet den lange rute, og det var mange, især løberne, glade for. Så det er kommet for at blive – ligesom børneløbet, som også var en nyhed i år. Her deltog omkring 30 børn, så det var også en stor succes,« siger Peter Theis Marcussen, der også glæder sig over af Stafet For Livets europæiske chef tog sig tid til at kigge forbi stafetten i Smørum – og roste arrangementet.

De frivillige er allerede så småt begyndt at planlægge næste års stafet i Smørum. Den kommer til at foregå den 10.-11. juni, og hvis nogen har lyst til at være med – eller støtte stafetten på anden vis, kan de få mere information på www.stafetforlivet/egedal eller kontakte formand Peter Theis Marcussen på telefon: 20 63 62 92 eller mail: peter@marcussen.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *