Stafet For Livet er klar til endnu en omgang
stafet-for-livet-copy.jpg
Billede fra lysceremonien lørdag aften Foto: arkivfoto
kræft På lørdag er der Stafet For Livet i Smørum - 24 timers stafet til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Der er lagt i ovnen til deltagerrekord ved årets Stafet For Livet i Smørum. En uge før start ser det i hvert fald meget lovende ud:

“Jeg kan allerede nu fortælle at deltagerantallet allerede er større end sidste år, så vi kommer nok op omkring 350 deltagere på 17 forskellige hold,” fortæller Connie Nefling, der er PR-tovholder på arrangementet.

Stafetten foregår som tidligere i byparken ved kulturhuset i Smørum, og det hele begynder på lørdag den 11. juni klokken 10 med åbningsceremoni og fighterrunde. Fighterne er stafettens æresgæster – de er personer der har eller har haft kræft og de vil gå forrest, når stafetten skydes i gang.

Hele dagen er der boder, telte og underholdning for både store og små, ligesom der er foto-konkurrence, tombola og midnatsbanko på programmet. Stafetten varer i 24 timer og klokken 21.30 lørdag aften er der den altid smukke og meget stemningsfulde lysceremoni, hvor årets taler er skuespiller Jesper Lohmann.

Søndag klokken 10 er stafetten ovre – og den slutter med en fighterrunde ledsaget af Smørum Cheerleaders.

Der er meget mere information om arrangementet på www.stafetforlivet.dk/egedal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *