Socialdemokraterne vil gentage fortidens fejl
Debat Flygtningekrisen sætter de eksisterende rammer under pres. Ingen tvivl om det, men det gør så at nogen smider al rationale fra sig og tyr til fortidens løsninger.

I Ballerup Kommune har vi landets tredjehøjeste andel af almene boliger og rigtig mange af dem er størrelsesmæssigt utilstrækkelige og passer på ingen måde til en moderne families behov.

Hvad har det så med flygtningekrisen at gøre? Det har alt med den at gøre, fordi Socialdemokraterne i Ballerups løsning på flygtningekrisen er, at man vil bygge endnu flere små almene boliger. Derfor er det jo fuldstændig en gentagelse af fortidens fejl, hvor man så det ”geniale” i denne boligform.

Det er selvfølgelig fuldstændig uholdbart, da det er endnu et skub i den forkerte retning af den strukturelle ubalance vi allerede har i Ballerup Kommune.

Man vil gøre mere af det som har vist sig som en kæmpe strukturel og økonomisk udfordring for vores kommune. Det vil vi hos Det Konservative Folkeparti ikke være med til, da det på alle måder underminerer, at vi skaber en økonomisk og strukturel bæredygtig kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *