Rekordforsøg på grønsværen
Fodbold BSF og SuperBrugsen i Skovlunde har endnu engang fundet på en sjov idé for at skaffe penge til fodboldklubben. Denne gang har de arrangeret en ’flagdag’, hvor én heldig vinder kan løbe med et gavekort på hele 10.000 kroner til SuperBrugsen.

Det går i al sin enkelthed ud på, at man køber små flag i BSF Café, SuperBrugsen eller hos nogle af BSF-spillerne, som går rundt og sælger dem. Så skriver man sit navn og mobiltelefonnummer på flaget og tager det med på stadion lørdag den 18. juni mellem klokken 10 og 12. Her planter man sit flag på banen og krydser fingre.

Inden flagdagen har borgmester Jesper Würtzen på forhånd udvalgt et specifikt punkt på banen, og den der har plantet sit flag tættest på, vinder gavekortet.

Efter klokken 12 trækker borgmesteren den heldige vinder, som bliver ringet op på stedet. Så det er vigtigt at man bliver på stadion, indtil vinderen er fundet.

Men festlighederne slutter ikke der. For som en del af flagdagen vil BSF forsøge at slå den nuværende tilskuerrekord ved en kvindefodboldkamp i Danmark. Den nuværende rekord lyder i følge BSF på 874 tilskuere, og den håber klubben at slå på lørdag – med hjælp fra lokalområdet og de mange håbefulde flagplantere.

»Vi har arrangeret flagdagen dels for at skaffe økonomi til klubben, dels for at få mere fokus på vore hamrende dygtige piger. At vi altså har et hold i kvindernes svar på Superligaen, 3F Ligaen, her i BSF,« forklarer Lars Møller, der er kommerciel leder i BSF.

Klokken 13 på lørdag lyder startfløjtet til hjemmebanekampen, hvor BSFs kvinder tager imod ASA fra Århus. Og hvis det lykkes at samle flere end 874 tilskuere er rekorden i hus. Og så må pigernes sejr på fodboldbanen være en smal sag.

Man kan læse mere om flagdagen på www.bsfflagdag.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *