Projektvinder bliver snart afsløret
Banegårdspladsen-station-3.jpg
Banegårdspladen som alle kender den. Men snart kommer den til at se anderledes ud. Et vinderprojekt er fundet og snart går arbejdet på pladsen i gang. Foto: arkivfoto
stationen Det store projekt, der skal omdanne Banegårdspladsen i Ballerup, nærmer sig sin begyndelse. Nu afsløres vinderprojektet.

Det er snart flere år siden, at Ballerup Kommune besluttede sig for, at Banegårdspladen i Ballerup skal være lækrere.

Da Realdania samtidig stod klar med en masse millioner, så var sagen klar. Banegårdspladsen skulle omdannes til en moderne byplads med boliger, butikker og spændende indretning.

Siden er der foregået en masse i kulisserne. Udover den politiske proces, hvor et flertal i kommunalbestyrelsen har stemt projekt-planerne igennem, så har en række firmaer givet deres bud på den nye plads.

Fire projekter er gået videre i konkurrencen og nu er der fundet en vinder. Altså et projekt, der skal være det endelige.

Vinderprojektet afsløres fredag den 17. juni på Ballerup Bibliotek, hvor man kan høre om de konkrete planer og samtidig se vinderprojektet samt de tre andre projekter, der har været i spil.

Umiddelbart efter afsløringen går planlægning og projektering i gang. Og hvis alt går vel, skal anlægsarbejdet på selve pladsen i gang i marts 2017 – og pladsen skal stå færdig i sommeren 2018.
Alle er velkomne til at dukke op på biblioteket den 17. juni og høre mere om det store projekt, der nu er ved at være rigtig konkret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *