Politi uge 24
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Pakkerøveri i Ballerup

Tirsdag den 14. juni klokken 11.05 blev et pakkebud udsat for røveri på Baltorpvej i Ballerup.

Røveriet begyndte, da et bud ikke ville udlevere en pakke til en mand, da han er kendt af Post Danmark i forbindelse med bedrageri og tyveri. Da pakkebuddet ikke ville udlevere pakkerne, slog manden ham i ansigtet, stjal pakkerne og kørte væk i en rød Ford Mondeo.

 
Bilist taget med stoffer og penge

Mandag den 13. juni klokken 17.42 blev en personbil standset på Peberhaven i Herlev.
Bag rettet sad en 21-årig mand, der ikke havde noget kørekort og derfor blev sigtet for kørsel uden førerret. Oveni det var han også i besiddelse af euforiserende stoffer og et større kontantbeløb, oplyser Købehavns Vestegns Politi.

 
Promillekørsel i Ballerup

Torsdag den 16. juni klokken 01.37 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Hold-An Vej i Ballerup. Den 25-årige fører viste sig at have en promille over det tilladte, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 
Narkokørsel i Ballerup

Fredag den 17. juni klokken 13.31 blev en personbil standset i Hedeparken i Ballerup. En narkometertest viste, at føreren, en 41-årig mand, var påvirket af flere forskellige euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel. Han blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af kokain.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *