Politi uge 23
Politi-pressefoto-fra-www.politi.dk-copy.jpg
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Politiet efterlyser vidner til vold

I forbindelse med en verserende voldssag søger Københavns Vestegns Politi vidner til en voldsepisode i Ballerup.

Lørdag den 9. april klokken 07.54 var der en episode ved busholdepladsen på Ballerup Station, hvor en buschauffør på buslinie 350S og en afrikansk udseende mand kom i karambolage.

I den anledning vil Københavns Vestegns Politi gerne tale med personer, som var til stede og så hvad det skete, eller på anden måde har oplysninger til brug for sagen.

Man kan kontakte kriminalassistent Carsten Christoffersen på telefon: 72 58 73 15, hvis man har oplysninger i sagen.

 

Benzintyv på Klausdalsbrovej

Onsdag den 8. juni klokken 15.01 stjal en ukendt person cirka 30 liter brændstof, da han forlod en tankstation på Klausdalsbrovej uden at betale. Bilen viste sig samtidig at være stjålet. Registreringsnummeret er DG 44 882.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Tricktyveri i Hedeparken
En 72-årig mand kom gående i Hedeparken den 11. juni klokken 11.40 da en bil rullede op på side af ham. En kvinde sad på bagsædet og spurgte på dårligt engelsk om vej til et hospital.

Manden sagde, at de bare kunne følge efter ham, da han skulle samme vej hvilket kvinde blev glad for. Hun tilbød ham en guldring, hvilket han afslog. Alligevel lykkedes det kvinde at lægge en guldkæde om halsen på manden, der sekunder efter opdagede, at hans egen guldhalskæde var væk.

Føreren af bilen beskrives som cirka 32-årig mand, afrikansk af udseende. Kvinde beskrives som lidt kraftigt bygget, romansk af udseende og med skulderlangt sort hår og mørkt tøj.

 

Tricktyveri på Baltorpvej

En 64-årig kvinde var den 7. juni klokken 10.30 på vej op med elevatoren i sin beboelse på Baltorpvej efter at have handlet i Grantoftecentret. I elevatoren står to mænd, der siger noget uforståeligt til hende. Kort tid efter, at hun var kommet hjem, ringede banken og fortalte hende, at hendes kort var blevet misbrugt i en hæveautomat.

De to tricktyve beskrives som østeuropæiske mænd. Den ene var omkring 185 centimeter høj og mørklødet. Han var iført okkergul/orange ternet skjorte og jeans. Den anden var iført mørkt tøj.

 

Færdselsuheld

Fredag den 10. juni omkring klokken 17 skete et færdselsuheld i krydset mellem Baltorpvej og Vestbuen i Ballerup, da en 20-årig mand fra Jyllinge overså sin vigepligt.

Manden drejede til venstre i krydset, men overså en bil i den modsatte vejbane. Den modkørende bil blev påkørt og skubbet frontalt ind i en bus, der holdt for rødt i krydset.

Føreren fra den modkørende bil, en 39-årig kvinde fra Ballerup, blev kørt til Herlev Skadestue, da hun havde brækket armen.

 

Indbrud i villaer

Mellem søndag den 5. juni og onsdag den 8. juni brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Ludvig Holsteins Allé i Ballerup. Vedkommende stjal blandt andet designinteriør og elektronik.

Mellem den 10. juni og den 12. juni er der begået indbrud i en villa på Lerholmvej i Egebjerg. Tyven er kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

Den 12. juni omkring klokken 02.15 blev der begået indbrud i en villa på Kratvej i Måløv. Beboerne sov på første sal, da alarmen gik i gang. Da beboerne kom ned stod en havedør åben og et vindue var brudt op.

 

Tyveri af pung

En 56-årig kvinde fik onsdag den 8. juni mellem klokken 13.30 og 14 stjålet sin pung på Banegårdspladsen i Ballerup. Pungen var en sort læderpung med diverse kort. Der er ingen spor af gerningsmand.

 

Tasketyveri i centret

En 71-årig kvinde fik fredag den 10. juni mellem klokken 13 og 13.15 stjålet sin taske fra et indkøbsnet, da hun var på indkøb i Ballerup Centret. Tasken var sort. Der er ingen spor af tyven, men alle opfordres til at holde øje med tasker og punge, når de handler i centre og gågader.

 

Indbrud på skole

Mellem den 10. juni klokken 16 og den 13. juni klokken 07 er der begået indbrud på Baltorpskolen, afdeling Grantoften. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude og bryde mellemdørene op. Det er endnu uvist, hvad der er forsvundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *