Politi uge 22
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Mand stukket med kniv

Tirsdag den 31. maj klokken 21.10 fik politiet en anmeldelse om, at en 19-årig mand tidligere på aftenen var blevet stukket med kniv i ballen foran Ballerup Centret.

Manden var nu kørt til Hvidovre Hospital, hvor han fik behandling. Han forklarede politiet, at han forinden knivstikkeriet var blevet uvenner med to personer, som kørte rundt på knallert. Dette endte i en slåskamp, hvor manden blev stukket med en kniv i sin ene balle, hvilket resulterede i et mindre snitsår.

De to mænd beskrives begge som: 18-20 år, 170-175 cm. høje med lyst kort hår og en almindelig kropsbygning.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

En del indbrud

Mellem mandag den 30. maj og onsdag den 1. juni brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Bakkehegnet i Ballerup. Manden fik adgang til huset via et vindue og stjal herefter elektronik, smykker og designinteriør.

Den 1. juni mellem klokken 08.15 og 17.30 blev der begået indbrud i en villa på Morelvej i Skovlunde. Tyven var kommet ind gennem en terrassedør, som var brudt op med et koben. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

Mellem den 1. juni og den 2. juni blev det begået indbrud i en villa på Birkeengen i Skovlunde. En havedør var brudt op med en skruetrækker. I samme periode var der sket endnu et indbrud på Birkeengen, hvor tyven havde aflistet en rude.

Mellem den 3. juni og den 4. juni blev der begået indbrud i en villa på Vaseholmen i Måløv. Et køkkenvindue var blevet underboret og tyven var efterfølgende gået ud gennem hoveddøren.

 

Skoledreng overfaldet på gaden

Torsdag den 2. juni omkring kl. 07.40 blev en 16-årig dreng overfaldet og forsøgt udsat for gaderøveri på Baltorpvej i Ballerup, da han var på vej til skole.

Tre ukendte gerningsmænd passede ham op og spurgte ham, om han vidste, hvad klokken var. Drengen gik videre, men de tre gerningsmænd løb efter ham og trak ham ned på jorden, hvor de sparkede og trådte på ham. Et vidne kom gående forbi og forsøgte at gribe ind, hvorefter alle tre gerningsmænd flygtede fra stedet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Tricktyveri i Ballerup Centret

En 87-årig mand blev endnu et offer for tricktyve torsdag den 2. juni klokken 13.30. Manden kom gående i centret, da tre mænd spurgte om vej og dermed afledte mandens opmærksomhed.

Efterfølgende opdagede den 87-årige, at hans hævekort var væk og at der var blevet hævet penge på kontoen.

De tre mandlige tricktyve beskrives som 175 centimeter i højden og de to havde lyse skjorter eller t-shirts på. De var tilmed kraftige af bygning og tale et fremmedsprog. Den ene medbragte et kort.

 

Tricktyveri på gaden

En 86-årig kvinde kom torsdag den 2. juni omkring klokken 12 gående i Bispevangen. To kvinder kom hen til hende og lavede den efterhånden klassiske ’smykkefinte’, hvor hun blev tilbudt smykker. De to kvinder lagde smykkerne i hendes taske, men efterfølgende opdagede hun, at hendes egne ægte smykker var væk.

De to kvinder beskrives som 40-50 år og 158-165 centimeter. De var begge af mellemøstligt udseende og talte med accent. De var begge iført tørklæder og løse, sorte klædedragte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *