Parkeringsproblemer ved moske på Bispevangen
Debat Efter at have kontakt til flere politikere er det svært at finde ud af, hvem i kommunalbestyrelsen der ved noget om Tyrkisk Kulturforenings ønske om at flytte deres aktiviteter med moske og privat imambolig fra Jonstrup til Ballerup bymidte på den nedlagte byggelegeplads grund ved Bispevangen, hvor der også er planlagt boliger.

Min bekymring går på, at kommunen beregner 60 parkeringspladser til Tyrkisk Kulturforening på grunden, hvilket svarer til mindst halvdelen af det behov, der ses i dag i Jonstrup, hvor der er massive parkeringsproblemer ved fredagsbøn og andre arrangementer.

Det giver ingen mening, at flytte Tyrkisk Kulturforening fra ét boligområde til et andet boligområde, der i forvejen har store problemer med parkering – og tidligere med rockerproblematikker.

Tyrkisk Kulturforening har set fra min side brug for et sted, hvor de i ro og mag kan have deres aktiviteter. For eksempel har Ballerup Kommune den gamle materialegård til salg, hvor de vil genere mindst muligt.

Helle Tiedemann skriver i sidste uge, at man ønsker dialog med borgerne, (godt nok i en anden sag,) men hvornår vil man gå i dialog med borgerne i området, om denne prekære sag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *