Måløvs pokalsensation på hjemmebane
Fodbold På en stegende hed sommeraften fik Måløv BK’s serie 2 mandskab den 31. maj besøg fra TFC Odsherreds sjællandsseriemandskab.

På grønsværen var det Davids kamp mod Goliat i en klassisk pokaldyst. Måløv var underdogs og dette kunne ses fra kampens begyndelse. Odsherred pressede, men Måløvs defensive arbejde virkede. Midtvejs i første halvleg kom Måløv BK foran på et langt indkast, som blev slynget ind af Vladimir Radivojsa til forreste stolpe, hvor Dalibor Radivojsa fik dirigeret bolden, med et veltimet hovedstød, mod det fjerneste hjørne.

Kort før første halvlegs afslutning kom udligningen, da Yusuf Bakir fra TFC Odsherred kanonerede bolden op i målhjørnet fra distancen efter en fin hjørnesparkskombination.
TFC Odsherred indledte anden halvleg bedst. 10 minutter inde i halvlegen kom gæsterne foran 2-1 og igen efter en dødbold. Og da halvlegen rundede den halve time udbyggede de føringen til 3-1.

Det så håbløst ud for Måløv, men da stadionuret rundede 85 minutter blev angriber Dennis Klausen sat i scene i dybden hvorefter han fra baglinjen kunne sende et hårdt fladt indlæg ind i det lille felt, hvor Vladimir Radivojsa kunne sætte en knaldhård inderside. Pludselig var der reduceret til 2-3.

Kampuret rundede 90 minnutter og Dalibor Radivojsa sendte en lang diagonal bold mod modstanderens felt, hvor TFC’s forsvarspiller forsøgte at heade bolden tilbage til keeperen,der i mellemtiden var stormet frem for at opsnappe den høje bold. Miskommunikationen førte til, at hovedstødet passerede keeperen og Frederik Eierdal kunne let sende bolden i det tomme mål.

Det lignede, at alt skulle afgøres i en dramatisk straffesparkskonkurrence, men Måløv BK ville det anderledes. TFC blev fanget i en omstilling, hvor Frederik Eierdal sprintede frem med bolden, som han lagde fladt på tværs til en umarkeret Rasmus Zinck og 4-3 til Måløv BK.

Et vanvittigt comeback var i hus da dommeren kort efter fløjtede kampen af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *