Måløv tæt på oprykning
I næstsidste runde skulle Måløv Boldklub på besøg hos Avedøre og hvis Måløv ville spille med om oprykningen, talte kun en sejr.

Klokken var 10.30, da der blev fløjtet i gang og kun 20 sekunder var der gået da Avedøre havde deres første chance og havde det ikke været for Måløvs keeper, havde de allerede været bagud.
Avedøre fik lagt et tungt pres på Måløv-spillerne og flere gange måtte keeperen finde nogle feberredninger frem.

Efter 25 minutter spillede Klausen og Kim Finch flot sammen og det resulterede så i en 1-0 føring. Efter 36 minutter var det et hjørnespark, der førte til 2-0 føring, hvor Vladimir efter lidt klumpspil fik bolden det sidste stykke over stregen.

Kort før pausen var det så Måløvs tur til at smage sin egen medicin og på hjørnespark fik Avedøre reduceret til 2-1. Efter spil og chancer var det måske ikke helt fortjent, at Måløv førte, men som bekendt gælder det om at få bolden over stregen.

Anden halvleg blev en meget mere lige kamp, hvor der dog ikke blev scoret, trods store chancer i begge ender.

Måløv kunne altså tage hjem med de 3 point og de øvrige resultater gjorde, at der nu er fire hold på 20 point og en oprykningsplads.

Sidste kamp er lørdag den 18 juni, hvor Måløv tager imod Orient klokken 14.00 på Måløv Stadion. Her vil der være kæmpeafslutningsfest for ungdom hele dagen inden Måløv spiller om den sidste oprykningsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *