Måløv Boldklub indsamler fodboldtøj
Måløv-Boldklub-sender-til-Sierre-Leone-copy.jpg
Jacob Kofoed og Linus viser nogle af de støvler og sko som Måløv Boldklub sender til Sierre Leone, målet er 100 par i alt. Foto: Privatfoto
Måløv Boldklub er i fuld gang med at samle fodboldtøj og -udstyr ind til velgørenhedsorganisationen FANT, Football for A New Tomorrow, der arbejder for social forandring i Sierra Leone.

FANT opretter idrætsforeninger i det afrikanske land og arbejder derigennem med blandt andet lederuddannelse, kulturudveksling og kvindeindvolvering. I spidsen for organisationen står den tidligere landsholdsspiller og Superligatræner Erik Rasmussen.

De fodboldglade børn og voksne i det krigshærgede land har brug for udstyr – og her kommer Måløv Boldklub ind i billedet.

Frem til 26. juni kan man donere til den lokale klubs indsamling ved at aflevere tøj og udstyr ved klubhuset i Måløv, Måløv Hovedgade 48 eller hos Jacob Kofoed på Tjæreborgvej 35, Måløv.

Man kan donere: Spillerdragter, fodboldstøvler, målmandshandsker, huer, bolde, nye drikkedunke, benskinner, træningsdragter og almindeligt tøj. Hullet tøj modtages ikke. Men nyt, lidt brugt og slidt tøj og udstyr kan afleveres nyvasket i klare poser og sække.

»Måløv Boldklub har lige skiftet fra Hummel til Robey, så formand Brian Rasmussen har allerede lovet, at klubben selv leverer mange spillersæt,« siger Jacob Kofoed, der er ansvarlig for indsamlingen, og tilføjer:

»Aftenskolen LOF har givet 400 tasker og 50 poloshirts med gammelt logo, som fint kan bruges i Sierre Leone. Sådanne bidrag er også velkomne.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *