LSF tager endnu en sæson i Danmarksserien
Fodbold I weekenden mødte LSF på hjemmebane Herlev. Cheftræner Kim Kjærsgaard talte under taktikmødet med spillerne om attitude – eller snarere den manglende attitude og så tilbage på sidste kamp i Allerød. Alle var enige om, at det kunne gøres bedre

Taktikken var, at holdet ikke skulle underholde, men spille på resultatet da uafgjort ville være nok. Det blev en defensiv 4-2-3-1-opstilling, og da Herlev er et omstillingshold skete der ikke meget i den kamp.

Kort fortalt var der ikke en eneste stor chance i første halvleg – men der var en klar forbedret attitude hos LSF-spillerne.

Det fortsatte i anden halvleg og i det 58. minut havde Emil Scott et skud udefra, men Herlevmålmanden tryllede en rigtig TV-redning ud af ærmet.
I det 70. minut blafrede nettet så. Desværre var det Herlev, der efter et hjørnespark fik raget bolden i nettet – og så var det op ad bakke for Smørumdrengene.

Det var som om, at der mangler et ekstra gear – eller at holdet var blevet ”metaltræt” og ikke kunne tåle lidt modgang. Ydermere blev holdet ramt af en udvisning. Så det forventede pres kom ikke, og Herlev lukkede kampen lige før slutfløjt på et godt hovedstød og så var det bare om at vente.

Heldigvis flaskede resultaterne sig og LSF kunne ånde lettet op – endnu en sæson i DS var sikret, og holde kan nu lade op til næste weekends kamp på Smørum Park mod Brøndbys superligahold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *