LSF slog topholdet
Fodbold Det blev en yderst seværdig kamp da topholdet Avedøre kom på besøg og som sidst endte det med en 1-0 sejr til LSF-holdet. Men det holdt hårdt.

Allerede i det tredje minut blev bolden spillet ind i LSF’s bagrum. Alene med Kim Ziegler – eller bare Jaguaren – brændte Avedørespilleren den store chance. Umiddelbart efter fik Avedøre et hjørnespark hvor en spiller fik headet på mål, men igen var Jaguaren på plads og tog det flotte hovedstød.

Endnu et angreb fra Avedøre og et ”Laudruplob” og spilleren var fri, og igen diskede Jaguaren op med en superredning.

Avedøre-presset fortsatte, denne gang med et forsøg udefra som Jaguaren måtte ud i fuld længde for at redde. Bolden ville ikke ind og havde det stået 4-0 efter et kvarter kunne ingen indvende noget.

Stormen lagde sig lidt og LSF-spillerne begyndte at vågne og i det 20. minut havde LSF et rigtigt godt opspil.

Emil ”EK” Kjærsgaard blev spillet i dybden og alene med målmanden spillede han bolden på tværs til Benjamin ”Benja” Madsen, der bare skulle sætte indersiden på, men røg bolden ved siden af. Det lugtede af en målløs kamp.

LSF kom mere med i anden halvleg og i det 73. minut kom forløsningen. Et godt angreb blev sat op og Marc Lind arbejdede heroisk med to-tre forsvarsspillere og anstrengelserne betød et lille chip til ”Krelle”. Han trak på tværs lige udenfor feltet og gør det han er bedst til: Skud på mål.

Selvom Avedøres målmand var ude i fuld længde og fik hånden på strøg bolden i mål til 1-0 og stor jubel for de mange fans på lægterne.
Kampen blev herefter kørt hjem og tre livgivende point blev sat ind på kontoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *