LSF gik ned i Allerød
LSF-Smørum.jpg
LSF tabte stort til Allerød i weekenden og skal nu bare se fremad mod den sidste kamp i sæsonen mod Herlev. Foto: Privatfoto
Fodbold Nogen gange er der kampe, hvor tingene bare ikke vil lykkes. Det må siges, at det ikke gjorde for LSF, der tabte 4-0 til allerede nedrykningsdømte Allerød.

Det startede ellers planmæssigt for Smørum-holdet. Allerede efter tre minutter gav gode kombinationer en helt fri Riise, men hans skud var ikke nogen reel opgave for målmanden.

Omvendt fik det tændte Allerødhold en omstilling umiddelbart herefter og her måtte Jaguaren i målet – Kim Ziegler – finde en redning frem.

Men allerede i det 16. minut kom så det første missil. I Smørum-forsvaret blev der lavet frispark mod en Smørum-spiller men det blev ikke dømt. En Allerød-spiller opsnappede bolden og efter nogle træk sparkede han bolden i utageligt i nettet.

I det 31. minut blev LSF virkelig sat under pres. Et hjørnespark blev sendt indover. En Allerød-spiller satte hovedet på først og så stod det 2-0.

LSF skulle fremad og rent faktisk spillede de godt i 8-10 minutter. Det betød en chance til Morten ”Messi” Larsen, men hans afslutning ramte stolpen.

Nu skulle der satses. LSF gik over til en 3-5-2 og det blev en meget underholdende anden halvleg – hvis man altså ikke lige var fra Smørum.

Masser af chancer til begge hold gjorde, at der snildt kunne være scoret 9-10 mål i denne halvleg, begge hold havde chancer til det helt store målorgie.

Hvert hold havde vel 6-7 chancer, men det var kun Allerød der udnyttede to af dem og så var et 4-0 nederlag en realitet. Det var en kamp som LSF nok hurtigst vil glemme. Der er nu kun en kamp tilbage, næste søndag mod Herlev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *