Landskamp med bolde og køller
gymnaster-copy-1.jpg
De lokale rytmiske sportsgymnaster. Bagerst fra venstre: Marie og Alma Sofie. Midten: Selma, Amalie og Lucca. Forrest: Isabella. Foto: Privatfoto
Gymnastik Danmarks bedste rytmisk sportsgymnaster var lørdag den 4. juni samlet til ’’landskamp’’ mod Skåne i Valby Hallen.

Fra Ballerup Gymnastikforening var tre individuelle gymnaster og en minigruppe med fem gymnaster udtaget til at repræsenteret Danmark.

De lokale gymnaster gjorde alle, ligesom de øvrige danske gymnaster, en stor indsats for at besejre gymnasterne fra Skåne. Men kampen var meget hård og med en forskel på i alt 20 point, måtte Danmark desværre se sig slået af svenskerne.

På trods af at minigruppen præsterede to meget flotte og næsten sikre boldserier, blev de med fire point overgået af Skåne.

Hos de individuelle gymnaster i rekrutrækken blev Alma Sofie Højgaard Pedersen med en fjerdeplads, den bedste dansker. Marie Mejnholt-Jakobsen blev nummer otte ud af tolv deltagere.

I juniorrækken deltog ti gymnaster og her gik bronzemedaljen til Isabella Vejby Schultz.
Søndag den 26. juni vil Ballerups minigruppe samt Alma Sofie med tøndebånd og Marie med køller optræde på plænen i Tivoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *