Landsbyløb genopstod med succes
Landsbyløb-7.jpg
Det genopståede landsbyløb er for alle aldre. Der skal også være plads til familiehyggen, selvom man er aktiv. Foto: Katja Kofod
Løb Landsbyløbet genopstod i weekenden takket være en fusion mellem den tidligere Landsbyløbsgruppe og løbeklubben SØAM. Vejret var ideelt til et løb og det kunne ses.

Forhistorien er, at Anne Mikkelsen fra den oprindelige Landsbyløbsgruppe sidste år kontaktede SØAM (Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion) og spurgte om SØAM havde lyst til at arrangere Landsbyløbet 2016 sammen med den ”gamle Landsbyløbsgruppe”. Det samarbejde har nu sikret, at Landsbyløbet, efter fire års pause, nu er i gang igen.

Galleri: Billeder fra løbet

I alt 82 frivillige stod for gennemførelsen af dagen. Opgaverne var at være vejvisere på ruterne og samtidig holde øje med tegn på dehydrering hos løberne. Andre steder var der væskedepoter og mulighed for at smide koldt vand over sig, og ved målstregen havde

Superbrugsen i Smørum sørget for både vand, saft, frugt og müslibarer til alle løberne og det blev virkelig værdsat. Det var en hård løbedag for alle løbere, så den gode forplejning undervejs og i målområdet var af stor værdi.

Første viceborgmester i Egedal Kommune, Jens Jørgen Nygaard, holdt velkomsttalen og skød løbet i gang. De første løbere der blev sendt af sted var børnene, dernæst var det halvmaratonløbernes tur og til sidst 10- og 5 km-løberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *