Kvinderne tager en tur mere i 3F ligaen
Fodbold BSF slutter som vinder af kvalifikationsligaen efter en 2-0 sejr over ASA Århus, der virkelig var kommet på arbejde over for et sprudlende BSF mandskab der aldrig skabte tvivl om resultatet.

I kampens første fem-syv minutter var opgøret ganske tæt, men da først spillerne have børstet nerverne af sig, blev der vist både seværdig, chanceskabende fodbold, så de 436 fremmødte tilskuere blev underholdt på fornem vis.

Busra Barut forfulgte en bold i dybden i det 22. minut og bragte sikkert BSF på vinderkurs. I det 28. minut var Busra Barut igen på færde og kunne sikkert bringe BSF på 2-0 og dermed i en gunstig situation, inden holdene gik ud til de sidste 45 minutter.

Anden halvleg pressede BSF yderlig på, men gæsterne fra ASA Århus kunne takke deres velspillende keeper for, at holdet ikke blev sendt hjem med ’’tennisciffer’’. Det bedste forsøg kom endnu engang fra dagens dobbelte målscorer Busra Barut, men ærgeligt for Busra og holdkammeraterne, reddede først overlægger, sidenhen opstanderen for de gæstende spillere og kampen sluttede med en 2-0 sejr, og BSFs kvinder er dermed klar til 3F ligaen efter sommerpausen.

Nu går pigerne på en kort men fortjent ferie, inden der er opstart igen i uge 28.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *