Kvinderne er tæt på målet
BSF-damer.jpg
Det kører derudad for BSF’s bedste damehold. Det blev til en klar sejr i weekenden og oprykningen er meget tæt på. Foto: Privatfoto
Fodbold Lørdag spillede kvinderne fra BSF sig op på førstepladsen i kvalifikationsligaen og en af de to meget vigtige pladser, der betyder 3F ligafodbold i sæson 2016/17.

Med en sejr i lørdagens opgør er BSF nu fire point foran forfølgeren og med blot to kampe tilbage begynder tingene at se gunstige ud for holdet, hvor gennemsnitsalderen er blot 17 år.

Lørdagens opgør mod Team Viborg blev en kamp, hvor BSF fra første fløjt satte dagsordnen og efter de første 45 minutter stod der 3-0 må måltavlen efter en flot fodboldopvisning for de mere end 250 fremmødte tilskuere.

Busra Barut bragte BSF foran i det 25. minut, mens holdet topscorer Tanya Arngrimsen både gjorde det til 2 og 3-0 i henholdsvis det 32 og 39 minut og havde det ikke været for gæsternes keeper kunne der så ment godt have stået både 5 og 6-0.

De sidste 45 minutter manglede en del af niveauet fra første halvleg, men da dommeren fløjtede opgøret af, stod det 4-1 til BSF og en vigtig sejr samt et vigtigt skridt mod kvindernes superliga.

Foruden sejren bød weekenden også på andre BSF-nyheder. Hele otte spillere i den talentfulde kvalifikationstrup blev fredag udtaget til henholdsvis U19 og U17 landsholdet, og sammen med yderligere 3-4 U23 landsholdsemner ser fremtiden virkelig spændende ud for denne talentfulde trup. Også på det yngre landshold U16 er BSF godt repræsenteret. Her blev der udtaget syv spillere fra ungdomsrækkerne.

Næste kamp for BSF-holdet er mod Varde i kommende weekend og som sagt vil alt andet end nederlag betyde, at BSF i den sidste kamp i gryden lørdag den 18. juni kan spille uden nerver, når modstanderen hedder ASA Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *