Ingen oprykning til BSF-herrerne
BSF-herrer-1.jpg
BSF’s herrehold i Sjællandsserien var snublende tæt på at rykke op efter et forrygende forår. Men i sidste kamp glippede det. Foto: Privatfoto
Fodbold Eventyret sluttede desværre på allersidste spillerunde for BSF’s herrehold, der efter otte sejre i streg desværre måtte give fortabt og missede oprykningsspillet til Danmarksserien.

Karlslunde Stadion var spækket med tilskuere fra begge lejre. Over 100 tilskuere fra BSF havde taget vejen på udebane for at støtte op, mens hjemmeholdet også kom med et flot antal tilskuere, der gav en fantastisk stemning denne lørdag.

Kampen bar præg af dens enorme vigtighed, og i den første halve time var det småt med chancer. Karlslunde havde bolden mest, men det ændrede sig de sidste 10 minutter frem til pausen, da BSF kom i overtal.

Dette skabte en stor BSF-chance til Mads Randrup. Karlslundes keeper fik dog afværget og ved pausen var stillingen 0-0.

I anden halvleg åbnede kampen som forventet mere op, men primært i Karlslundes favør. Hjemmeholdet skabte flere store chancer, men BSF fik afværget.

Det betød, at BSF holdt sig inde i oprykningskampen, og det var lige ved at ende i den helt store jubel da Danny Eriksen fik en stor chance. Men uden scoring.

Karlslunde skabte flere chancer, mens BSF i de sidste døende minutter satsede alt, inklusive målmanden, der også blev skubbet frem. Det måtte bære eller briste, og efter en dødbold hvor alle 11 mand var fremme, så kørte Karlslunde kontra og sparkede den ind i BSFs tomme mål i det 93. minut.

Dermed kunne Karlslundes spillere og tilskuere fejre sejren i en stor jubelscene da de skal nu spille oprykningsspil til Danmarksserien.

BSF ender på tredjepladsen i Sjællandsserien 2015/2016. Forude venter nu en sommerpause, inden Sjællandsserien starter op på ny igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *