Hvad bliver der mon af svanerne i år?
Debat Så er svanefamilien vendt tilbage til Rugvænget, og der var syv æg i reden. Der blev udruget tre unger, hvoraf den ene allerede er væk. Hvilken skæbne går resten i møde, hvis der ikke bliver gjort noget i år?

Jeg har meget svært ved at blive klog på hvilke holdninger Helle Tiedemann har. For to år siden var hun rystet over svanedrabene, hvor alle ungerne blev slået ihjel. Sidste år fortalte hun, at hun havde talt med skolebørnene, og at der ikke havde været nogen, der havde været onde mod svanerne.

Men alle ungerne forsvandt igen sidste år, og hun fortalte, at hun havde talt med mig. Men jeg har aldrig mødt hende. Og jeg vil gerne give min gratis arbejdskraft til hjælp som tømrer. Jeg kan personligt vise billeder fra den mishandling, der er foregået – sten i reden og afrevne vinger.

Mit forslag er stadigvæk, at der bliver sat et midlertidigt hegn op, så ungerne kan føle sig trygge. I de københavnske søer har svanerne betydeligt mere fred.

1 kommentar om “Hvad bliver der mon af svanerne i år?”

  1. L. Christensen siger:

    Jeg håber, at der bliver gjort noget angående problemerne med svanerne ved Rugvænget.
    Det er absolut ikke okay, at der foregår mishandling/drab af svaneunger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *