Hul i hovedet og hul i beplantningen
Debat Der er noget absurd socialdemokratisk Helle Tiedemann logik i, at man først i 30 år planter og skaber et smukt funktionelt naturområde for alle langs Ballerup Boulevard for derefter, at ødelægge samme område under dække af at man for ’’alle’’ vil vise denne attraktion frem, som man nu har ødelagt med et stort grimt hul ud mod den larmende boulevard som beplantningen også har være et værn imod.

Men faktum er nok, at dette idiotiske hærværk ene og alene er sat i værk for at tilgodese de besøgende med en ’’smutvej’’ og et fixpunkt fra Malmparken Station til det kommende tre dages kræmmermarked. En rimelig høj pris for de fældede træer og os Skovlundeborgere, der dagligt bruger området, at betale, for endnu en gang ligegyldig socialdemokratisk profilering af sig selv og Ballerup Kommune.

2 kommentarer om “Hul i hovedet og hul i beplantningen”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Enig, Egon.

  Vi forlanger at Ballerup kommune genopretter det tidligere grønne værn mod Boulevarden, med træer og andet godt fra naturen, og for eftertiden involvere de involverede parter før man igen maltraktere områder i Ballerup.

 2. L. Christensen siger:

  Hullet ud til Boulevarden og Malmparken er skæmmende for området. Måske ikke så meget set udefra – som jeg er det eneste perspektiv, som kommunen har valgt at kigge på – men inde fra området er der nu åben udsigt til en larmende trafikeret Ballerup Boulevard, en ditto Malmparken samt McDonalds og Silvan!?!
  Jeg kan – uanset hvor meget jeg forsøger – ikke se idéen med at pådutte brugerne af et ellers smukt og fredeligt område lige præcis dén udsigt.

  Jeg venter spændt på, at kommunen lader det skæmmende hul vokse til igen og giver os brugere af området fred for trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *