Herrer i medvind og damer i modvind
Golf Hjortespring Golfsklubs Herrer 1 har lige haft en spændende weekend med to matcher på hjemmebane, holdet var ubesejret (4 point) inden weekenden og skulle møde Hedeland (4 point) og Ledreborg (0 point)

.Lørdag mødte de Hedeland om førstepladsen i 3. division øst. Det blev en spændende match som endte med en samlet sejr på 10-4.

Søndag mødte de Ledreborg, der var opsat på en revanche efter at Hjortespring slog dem med 9-5 i april. Ledreborg kom bedst fra start, men Hjortespring-spillerne viste god moral og kom godt tilbage igen og endte med en samlet sejr på 8-6.

De er nu ubesejrede med otte point og skal møde puljens nummer to Hedeland (6 point) i den sidste matchweekend den 13. august i Hedeland.

Klubbens Dame 1 i Santander Elitedivisionen havde også to hjemmekampe i weekenden mod Hillerød og Smørum. To meget svære kampe da det er de to stærkeste hold i puljen.

Lørdag var der ikke meget tvivl om udfaldet, Hjortespring tabte 10-2 og var aldrig tæt på at kunne gøre nogen forskel.

Søndag var mindst en ligeså svær opgave, men her var Hjortespring lidt tættere på. Dog tabte de til sidst 8-4.

Damerne har nu fire kampe og fire nederlag, så det ser meget svært ud, hvis de skal blive i Elitedivisionen, men der er stadig en mulighed hvis de kan vinde stort over Furesø i sidste kamp på hjemmebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *