Håndtryk af dronningen og flotte medaljer
frisør-emilie-rasmussen-copy.jpg
Emilie Eljen Rasmussen fra Klakkebjerg i Måløv fik overrakt Haandværkerforeningens bronzemedalje og fik i den anledning et håndtryk af dronningen. Foto: Mikael Hjuler
Hæder En håndfuld unge mennesker fra Ballerup og omegn var tirsdag den 31. maj på Københavns Rådhus, hvor de blev fejret af blandt andre dronning Margrethe.

Hvert år i maj samles en festklædt forsamling på Københavns Rådhus for at hylde de dygtigste af årets nyudlærte håndværkere. Det er en tradition, som startede helt tilbage i 1867. De unge håndværkere modtager en sølv- eller bronzemedalje – i år overrækkes i alt 82 medaljer.

Blandt modtagerne var den nyudlærte frisør Emilie Eljen Rasmussen fra Klakkebjerg i Måløv, der fik overrakt Haandværkerforeningens bronzemedalje og fik et håndtryk af dronningen. Emilie er udlært hos Hairbase ApS og har taget sin uddannelse hos NEXT – Uddannelse København.

Fra TEC i Ballerup deltog klejnsmed Mikkel Kjærgaard og finmekaniker Frederik Bredal Merser. Og fra TEC Frederiksberg var automekaniker Søren Normand Toftelund fra Måløv og elektriker Dorthe Marie Juncker Elkjær fra Ballerup også med, fordi de har fået medaljer for deres svendeprøver – og de fik også et håndtryk af dronningen med på vejen.

Festen var arrangeret af Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn og de storkøbenhavnske skoler Next – Uddannelse København og TEC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *