Flot kampdebut
Jonstrup-Basketball.jpg
Pigeholdene er startet op efter jul, og Jonstrup Basketball Klub er glade for, at dette initiativ ser ud til at bære frugt. Foto: Privatfoto
Basketball Jonstrup Basketball Klubs nystartede pigehold fik deres kampdebut i sidste weekend den 21. og 22. maj til Hørsholm Mini Festival.

Pigeholdet deltog i denne weekend den 28. og 29. maj også i Værløse Mikrotræf for de yngste basketballspillere. Her stillede de op i U8 rækken, og det var et bedre match. Det var således otte stolte piger, der kunne hænge medaljer om halsen efter tre gode basketballkampe.

Der er stadig plads til flere piger på både U8-U10 holdet og på U12-U14 holdet, så hvis man er pige og 6-13 år, er man velkommen til at kigge forbi Østerhøjhallen og prøve om basketball kunne være sjovt.

Se mere om træningstider på www.jonstrupbasket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *