Fest på gården
produktionsskole-fest-copy.jpg
markedsdag Ballerup Herlev Produktionsskole holdt årets sommermarked i bragende flot sommervejr.

Lørdag den 28. maj var ikke bare en god sommerdag med masser af varme og sol. Det var også den sidste weekend inden sommeren, rent kalendermæssigt, og det skulle markeres på Ballerup Herlev Produktionsskole på Lautrupgård.Her var alt rigget til, da skolen skulle holde den årlige sommerfest.

Fokus var lagt på børnene, og det blev en fest for både store og små. Loppemarked, hoppepuder, bål med snobrød og skumfiduser, ansigtsmaling, leg med modellervoks, produktion af kopper, børnemusik og meget mere var på programmet. Mange havde fundet vej til festen, ikke mindst på grund af de mange tilbud og det gode vejr.

Musik for alle

Klokken 17 blev Goodsound Festivalen skudt i gang på gårdarealet. Festivalen er en musikfestival, der udspringer fra den lokale produktionsskole, men som også havde musikere fra produktionsskolerne i Korsør, Brøndby, Ishøj, Hvidovre, Greve og Høje Taastrup med. Der var både en akustisk og en elektrisk scene, hvor der skiftevis blev spillet frem til klokken 21.
Det musikalske tema var kærlighed og alle de syv medvirkende skoler skulle spille hver 15 minutter på hver scene.

Derefter var der, som det hører sig til, en række kategorier, hvor der skulle udnævnes vindere og dommerne bestod af Ib Jensen, leder af Baltoppen Live, Simon Testtrup, medejer af musikstudie.dk og musiker og producer og endelig Rebekka Thornbech, sanger og sangskriver.

De forskellige bands fik spillet, nogen fik overrakt priser og der blev hygget, sunget og festet. Sommermarkedet var med andre ord en rendyrket succes, som bliver gentaget næste år – måske med endnu flere deltagende skoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *