EM i derny pace i superarenaen
EM-derny-pace-copy.jpg
Til november lægger Ballerup Super Arena bane til europamesterskaberne i derny pace. Foto: Privatfoto
Cykling De seneste år har der været afviklet mange store cykelbegivenheder i Danmark.

Rækken af disse fortsætter, da det er lykkes for DBC (Dansk Bicycle Club), at få endnu et internationalt mesterskab til Danmark. Den 1. november skal der i Ballerup Super Arena afvikles EM i derny pace.

»Vi er super glade for, at det er lykkedes for os i DBC at få lavet en aftale med det europæiske cykelforbund om at blive arrangør af EM i derny 2016. Nu gælder det om at få gjort arrangementet til en succes på alle parametre, og derfor håber vi på stor opbakning fra både sponsorer og publikum«, forklarer bestyrelsesmedlem i DBC, Jimmi Madsen og tilføjer:

»Vi har ikke lavet aftaler med nogle ryttere endnu, men håber at få profiler som Jesper Mørkøv, Michael Mørkøv og Lasse Norman til start, og forventer også en række gode internationale navne til at udfordre dem.«

Der vil løbende blive opdateret med nyt om EM-stævnet på www.dbc-cykelbanen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *