De tre musketerer kommer til Skovlunde
Skovlunde-byteater.jpg
Der er både fægtescener, hofbal og sange af musicalkvalitet i Skovlunde Byteaters opførelse af ’De tre musketerer’. Foto: Privatfoto
Teater Nu er der ikke lang tid til, at måneders arbejde i prøvesalen, kulisseværkstedet og systuen kan vises frem for publikum. Ikke færre end 35 børn og voksne vil være på scenen, når Skovlunde Byteater opfører ’De tre musketerer’ fra fredag den 17. juni til søndag den 19. juni.

Alexandre Dumas’ roman, fornøjeligt bearbejdet af Anne Brodin, hensætter publikum til 1600-tallets Frankrig. Her mødes D’Artagnan, der er en ung mand fra Gascogne, med Alexandre Dumas, som har svært ved at komme i gang med sin roman. Romanen skal netop handle om D’Artagnan og hans drømme om at blive én af kongens musketerer.

Da han rejser til Paris bliver et vigtigt brev til musketerernes leder Hr. De Treville stjålet efter en duel med den grusomme Roquefort.

Det bliver startskuddet til et drabeligt eventyr og intriger der fører D’Artagnan til et komplot, der rækker helt op til de øverste spidser af den magtfulde kirke og dets dødbringende håndlangere.
Instruktører på musicalen bliver byteatrets egne Troels Mortensen og Michael Ellebye mens Thomas Goosemann igen i år står for den musikalske ledelse.

Det er muligt at købe billetter i forsalg via byteatrets hjemmeside www.skovlundebyteater.dk eller på bibliotekerne i Skovlunde, Ballerup og Måløv.

Musicalen spilles i Skovlunde Bypark på følgende tidspunkter: Fredag den 17. juni klokken 19. Lørdag den 18. juni klokken 12 og 15:30. Søndag den 19. juni klokken 11 og 14:30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *