Danseferie på Mallorca
linedancere-på-mallorca-copy.jpg
De lokale linedancere er netop hjemvendt fra Mallorca. Foto: Privatfoto
Dans For andet år i træk har Ballerup Linedance været på Mallorca her i begyndelsen af juni. Mest for at danse, men også for at hygge og holde ferie i Playa de Muro i Alcudiabugten.

Det blev en uge fyldt med oplevelser, krydret med udflugter til den gamle by i Alcudia, hvor de blandt andet så tyrefægterarenaen, og på en heldagstur til Palma, hvor de blandt andet besøgte den store katedral.

»Vi har haft en varm, solrig og helt fantastisk tur sammen som samtidig styrker det vores gode fælleskab i klubben. Så nu er der ladet op til klubbens Sommerdans tirsdag,« siger Finn Seerup Andersen som havde tilrettelagt, og også var guide på turen.

Læs mere på www.balleruplinedance.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *