Dæmoner, troldmænd og hekse i byparken
Rollespil-i-Skovlunde-Bypark-22-copy.jpg
rollespil Indskolingen på Skovlunde Skole Syd fik en fantastisk skoledag med rollespil i byparken.

De fleste indbyggere i Rosendahl husker kun alt for godt, hvordan de for flere år siden var blevet snydt og bedraget af to onde troldmænd og hvordan hele Rosendahl næsten var blevet tabt. Hvis ikke det havde været for de kloge hekse og alles samarbejde havde de aldrig kunnet overvinde troldmændenes magi.

Nu, flere år efter, er freden vendt tilbage. Man kan igen kende landet Rosendahl på de grønne marker, den dejlige sol og blå himmel. Engang imellem opstår der stadig konflikter imellem de fire racer ’black ice’, skovfolket, søfolket og prinsesserne. Men så længe sammenstødene kun er små, kan sårene hele og livet gå videre.

Der er dog dem som har lagt mærke til at solen ikke skinner lige så meget som den plejer, at himlen ikke er lige så blå og at markerne og skovene ikke er lige så grønne.

Der bliver snakket i krogene om øjne der lyser rødt i natten. Folk i Rosendahl har set flere væsner luske rundt og se meget onde ud. Dæmonerne, som nogle kalder dem, står og holder øje med en lille trækiste, som lige pludselig er dukket op i Rosendahl.

Sommersjov for børn

Således blev rollespillet skudt i gang i Skovlunde Bypark onsdag i sidste uge. Det var pædagoger fra BFO Rosenlund, der traditionen tro havde planlagt ’sommersjov’ for indskolingen. Og denne dag stod i rollespillets navn for Skovlunde Skole Syds mange indskolingsbørn.

Børnene blev delt ud på de forskellige racer og det endte heldigvis godt, for alle fire racer slog sig sammen og fik ved fælles hjælp og magi gjort has på de onde dæmoner, der var kommet for at indtage Rosendahl.

Galleri: Billeder fra rollespilsdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *