Cykelheltene trænede
cykeltræning-2-copy.jpg
Unge fans fik hilst på deres idol Robert Förstermann. Foto: Privatfoto
Fascinationen af susende cykler, tikkende gear og cykelryttere med smarte briller er intakt.

Det så man onsdag, da det tyske banelandshold trænede i Ballerup Super Arena og holdt åben træning et par timer.

Her var en del cykelentusiaster mødt op for at se rytterne suse igennem på banen, som er den eneste, der matcher dimensionerne i den olympiske cykelbane i Brasilien, som de tyske rytter skal køre på om et par måneder.

Tilskuerne kunne se navne som Robert Förstermann, Kristina Vogel og Joachim Eilers suse rundt på banen og der blev også tid til en lille snak og en autograf. En af de heldige var August, som var taget helt fra Næstved for at se stjernerne træne. August kører selv banecykling og var derfor helt i sit es, da han kunne opleve stjernerne på tætteste hold, hvor det blev til en selfie med Robert Förstermann og senere autografjagt i indercirklen.

Cykeltræning-1-copy

 

Cykelentusiasten August fra Næstved var taget hele vejen til Ballerup for at se træningen. Det gav gevinst med en selfie med Robert Förstermann. Privatfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *