Bordtennisveteraner dystede på Tapeten
bordtennisveteraner-copy.jpg
Klubmester i mesterrækken er Erland Thomsen (th.) fik god modstand af nummer to: Bo Rasmussen. Foto: Privatfoto
Bordtennis Veteranklubben på Tapeten havde inviteret sine 43 medlemmer til årets klubmesterskab, og formand Bo Rasmussen havde sammen med næstformand Helge Tolmark fordelt spillerne i rækker med opdeling i puljer.

Alle venskaber blev glemt, da spillerne indædt og med ildhu gav sig i kast med de mange kampe. Det siges, at bordtennisspil forlænger livet, men en del af spillerne så dog noget brugte ud, da alt var afviklet og titlerne fordelt. Men ikke mere end at man afsluttede over middag med højt smørrebrød, en lille snaps, en øl og en sang.

Klubmester i mesterrækken blev Erland Thomsen, doublen blev vundet af Keld Thøgersen og Jens Koefoed mens guldet i mixdouble gik til Birthe Vognsen og Erland Thomsen. Derudover kårede klubben også årets spiller – og det blev Erik Pedersen.

»Veteranklubben lever i bedste velgående, men mens vi tidligere havde mange damer, kan de nu tælles på én hånd. Hermed en invitation til Ballerup og omegns kvinder: Få en god hobby hos os på Tapeten,« lyder opfordringen fra klubbens Birger H. Olsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *