Børn og ældre mødtes om musikken
ldrekoncert_11.jpg
De ældre nød en lille halv times koncert med musik og sang fra skolebørnene, der blandt andet sang Mester Jakob i firestemmig kanon.
koncert I sidste uge var to 3. klasser fra Skovlunde Skole Syd på besøg på Plejecenter Rosenhaven, hvor de sang og spillede for beboerne.

Det blev en festlig eftermiddag på Plejecenter Rosenhaven i Skovlunde onsdag i sidste uge, da 43 børn fra Skovlunde Skole Syds 3. klasser kom på besøg med sanghæfter, xylofoner, tamburiner og trommer.

Det var første gang, 3.c og 3.e skulle spille for de ældre på plejecentret, og de havde brugt skoledagens første timer på at øve sig hjemme på skolen. Ligesom de sidste mange musiktimer er blevet brugt på at øve til koncerten.

Fotogalleri: Billeder fra koncerten

Klokken 13.15 stod de så klar med instrumenter og opvarmede stemmebånd foran de forventningsfulde beboere, der sad klar i caféen på Rosenhaven.

Det blev til en lille halv times koncert, hvor børnene blandt andet sang numre som ’Jeg ved en lærkerede’, ’Joanna’ og ’Mester Jakob’ i firestemmig kanon. Der var også en beboer på Rosenhaven, der havde fødselsdag, så ungerne gav naturligvis også en fødselsdagssang med på vejen.

»Børnene syntes, at det var en rigtig god oplevelse, og de vil gerne optræde igen, så det regner jeg med, at vi gør til foråret,« fortæller musiklærer Søren Simmelkær Jakobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *