Besparelser er godkendt af DF
Debat Lone Madsen spørger i Ballerup Bladet den 14. juni om årsagerne til tilpasningerne i socialpsykiatrien.

Hun siger, at besparelserne ikke er blevet politisk godkendt og behandlet.

Dette udsagn undrer mig. Sagen er blevet behandlet på socialudvalgets møde den 31. maj hvor også DF’s borgmesterkandidat Birgitte Dahl deltog og godkendte den fremlagte handleplan.

Det er underligt at Lone Madsen som gruppeformand ikke taler med den anden halvdel af DF, Birgitte Dahl. Hun ville helt sikkert kunne forklaret tingenes sammenhæng.

At det kommunale budget til socialpsykiatrien er det samme, som det hele tiden har været, men at de ekstra bevillinger, der har været fra ekstern hold, nu er væk. Derfor skal der være færre medarbejdere ansat i socialpsykiatrien.

Nu forsøger Lone Madsen igen at slå plat på en sag, som nævnes i Ballerup Bladet, hvor hun skriver »hvor gør det ondt i sidste uges avis, at læse…«

Kære fru Madsen: Måske skulle du have læst Social- og Sundhedsudvalgets dagsorden og referat for juni måned og ikke kun lokalavisen. Men det har du tydeligvis – igen – ikke brugt din tid på. Du har igen heller ikke talt med Birgitte Dahl, og fået forklaring på udvalgenes beslutninger. Derfor stiller du, gang på gang, selv spørgsmål på vores kommunalbestyrelsesmøder, som dit parti allerede har fået svar på.

Så jo fru Madsen, dit partimedlem Birgitte Dahl, har været med til at udvalgsbehandle det punkt om socialpsykiatrien. Ligesom Birgitte Dahl i sidste måned også havde været med til at godkende anvendelsen af værdighedsmilliarden. En anvendelse som du efterfølgende i kommunalbestyrelsen selv stillede en masse spørgsmålstegn ved.

Jeg vil opfordre dig til at styrke dit samarbejde med Birgitte Dahl, så ikke du bringer dig i situationer, hvor du fremstår uforberedt og uvidende.
Og husk, når man peger på én, så peger de fire fingre tilbage på én selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *