Ballerup Kommune køber stort ind i Skovlunde
UCC-skovlunde.jpg
Det er blandt andet Kasperskolen, der skal flytte ind i de nyerhvervede lokaler i Skovlunde. Foto: Ballerup Kommune
handel I går vedtog en enig kommunalbestyrelse i Ballerup at købe Professionshøjskolen UCC's ejendom i Skovlunde for 53 millioner kroner.

Ballerup Kommune har netop i en pressemeddelelse meldt ud, at en enig kommunalbestyrelse har besluttet at købe den ejendom, som tidligere har huset UCC Professionshøjskolen i Skovlunde (tidligere KDAS).

Med købet kommer Ballerup Kommune til at råde over en grund på 50.000 kvadratmeter samt bygninger på i alt 14.000 kvadratmeter. Bygningerne, som ligger på Bybjergvej 25/Ejbyvej 35, kommer til at rumme flere forskellige aktiviteter i fremtiden.

Ballerups borgmester Jesper Würtzen kalde det ”en god handel” og tilføjer:

“Vi får mange kvadratmeter til en rigtig fornuftig pris.”

Kasperskolen flytter ind

Allerede fra august 2016 overtager kommunen sportshallen og fra skolestart i august 2017 forventes det, at Kasperskolen begynder at flytte ind i lokalerne. Senere vil flere botilbud og dagtilbud for voksne med særlige behov kunne flytte ind i andre dele af ejendommen, lyder det i pressemeddelelsen.

“Det er et hus med mange gode faciliteter: Den nye hal, Teatersalen, 2 gymnastiksale, en stor kantine, værkstedsbygninger og masser af kvadratmeter. Det vil give plads til mange kommunale aktiviteter og et rigt fritids- og kulturliv,” siger Jesper Würtzen og fortsætter:

“Med købet sikrer vi også, at denne centralt beliggende ejendom i Skovlunde bliver anvendt til gode formål og kommer kommunens borgere til gode.”

Når Kasperskolen flytter til Skovlunde, bliver de nuværende lokaler på Baltorpvej 18 i stedet lavet om til et fælles arbejdsmarkedscenter, hvor kommunen samler jobcentret og ydelsescentret i samme bygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *