Ballerup BK blev sjællandsmestre
Ballerup-BK-Sjællandsmestre-copy.jpg
Fantastisk debutsæson for Ballerup BK, der vandt sjællandsmesterskabet i Serie 5. Foto: Privatfoto
Fodbold Efter en debutsæson, som bød på oprykning til Serie 4 for begge klubbens mandskaber, så har Ballerup BK i den forgangne uge spillet slutspil om sjællandsmesterskabet i Serie 5.

Det startede med en kvartfinale mod Tuse IF i tirsdags, som efter en godt spillet kamp, blev sendt tilbage nordvestover med et 5-1 nederlag i Gryden.

Torsdag var Ballerup så en tur i Allerød, for at spille semifinale, hvor hjemmeholdet måtte se sig slået 5-0, i en kamp som ikke var køn, men hvor Ballerup udnyttede Allerøds til tider udisciplinerede tilgang til kampen.

Lørdag var der så dømt finale mod FC Kalundborg, og da Ballerup scorer efter blot to minutter, så virkede det som en kamp, der sikkert ville blive vundet. Linjedommeren vinker dog for offside, og scoringen bliver annulleret. FC Kalundborg skulle lige bruge ti minutters tid på at komme i gang, men så viste de sig også at være uhyre farlige.

Ballerup kunne dog alligevel gå til pause med en 2-0 føring, men følte sig på ingen måde sikre på kampens udfald.

FC Kalundborg scorer da også to mål i anden halvleg, inden Ballerup lukker kampen til 3-2 i det 89. minut. Fantastisk afslutning på en fantastisk debutsæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *