Anden- og tredjeplads til BHC
Håndbold-u12-ballerup-hc-copy.jpg
Ballerup Håndbold Clubs U10 piger fik en flot andenplads ved håndboldstævnet på græs i Albertslund. Foto: Privatfoto
Håndbold Forrige weekenden havde Ballerup Håndbold Club U10 og U12 pigerne med til Albertslund Cup, som er et stort håndboldstævne, hvor kampene spilles på græs.

»Begge hold er først lige begyndt at spille sammen, så det var lidt spændende hvordan det ville gå,« siger Ida Harlev, der er holdleder for begge hold.

U10 pigerne spillede fire puljekampe og vandt dem alle med en samlet målscore på 46-18.

Dermed var de videre til kvartfinalen, hvor de spillede en flot kamp mod HØJ. Kampen endte 14-4 og dermed var pigerne klar til semifinalen. Her var de så uheldige at møde Glostrup, der senere vandt hele turneringen, og Ballerups piger fik weekendens første nederlag. U10 pigerne sluttede dermed på en meget flot tredjeplads ud af de 21 deltagende hold.

U12 pigerne spillede ligeledes fire puljekampe, de havde tre meget tætte kampe, men pigerne viste høj klasse og vandt alle kampene. Kvartfinalen vandt de også sikkert 12-5. I semifinalen vandt de igen en tæt kamp 14-12, og dermed var pigerne i deres første finale.

I finalen fulgtes begge hold tæt til pausen, hvorefter pigerne fra HØJ desværre trak fra. Dermed sluttede U12 pigerne som nummer to ud af 26 hold – et meget flot resultat for det nye hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *