Alt er åbent for BSF
BSF-herrer.jpg
Det holdt hårdt, men det lykkedes for BSF-herrerne at vinde over Glostrup. Nu kan en sejr bane vejen for en oprykning. Foto: Privatfoto
Fodbold Tilskuerne i Ballerup Idrætspark fik noget for alle pengene, da BSF’s herrer i weekenden slog Glostrup med 2-1 i et opgør ’forbudt for børn’.

250 tilskuere i Ballerup Idrætspark – sæsonrekord i øvrigt – rejste sig og klappede højlydt i jubel og respekt, da BSF med et kanonmål i overtiden lørdag slog Glostrup med 2-1 i Sjællandsseriens næstsidste spillerunde. Det var BSFs ottende sejr i træk.

Resultatet betyder at alt er på spil i sidste runde af Sjællandsserien. Med en sejr vil BSF som minimum blive nummer to og dermed skulle spille om oprykning. Med uafgjort eller nederlag, så vil oprykning være udelukket.

Lørdagens opgør mod Glostrup var en kamp hvor der skulle bruges tre point. Det startede dog skidt, for i 1. halvleg var det udeholdet der kom foran på en stor fejl i BSFs forsvar, og ved pausen var stillingen 1-0 til Glostrup.

BSF kom meget bedre ud til 2. halvleg, hvor der efter fire minutter blev begået straffespark som dommeren korrekt dømte. Alexander Keun hamrede den sikkert ind i målet til 1-1, men BSF måtte presse videre for den forløsende scoring til 2-1, men med et kvarter tilbage var den endnu ikke kommet. Her blev BSF ramt af en advarsel og dermed ti minutter i undertal.

Alligevel formåede BSF at presse på, og det resulterede i at Glostrup ligeledes fik en advarsel. I de sidste fem minutter satsede BSF hele butikken – det var alt eller intet. Det gav pote på en vild måde.

Glostrup clearede et hjørnespark, som røg ud til Jonathan Lynge Nielsen, der fra cirka 20 meters afstand hamrede bolden direkte op i hjørnet uden den fjerneste chance for Glostrups keeper.

Målet kom i to minutters overtid og fik stadion til at koge.

Resultatet blev dermed 2-1, og nu kan BSF med en sejr på lørdag i sidste spillerunde mod Karlslunde sikre sig direkte oprykning eller som minimum en oprykningskamp til Danmarksserien. Kampen spilles klokken 15.00 i Karlslunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *