Årets bedste pedaltrampere
cykel_prisoverrækkelse_5.jpg
Så glade var eleverne fra Hedegårdsskolen efter sejren i årets cyklistprøve. Med sejren fulgte 1500 kroner og vandrepokalen, der nu kan pynte på hylden i et år. Foto: Flemming Schiller
Sej på cykel 6. klasserne har igen dystet om at vinde årets cyklistprøve. Vinderklassen fik en solid sejr og kunne dermed videreføre en stærk tradition.

Det kræver sin dreng og pige at håndtere den tohjulede, når årets cyklistprøver skydes i gang.

Alle 6. klasser i Ballerup var med i den årlige dyst om at vinde – ikke bare vinde håneretten over de andre skoler og klasser, men også en kontant præmie og den eftertragtede vandrepokal, som kan stå på klassens hylde det kommende år.

Derfor havde rigtig mange elever gjort sig umage for at vinde pokalen i år og få så mange som mulige point ud af de 600 man maksimalt kan opnå.

Torsdag formiddag var det så den store dag, hvor vinderklassen skulle kåres. Alle klasserne var inviteret i Baltoppen Bio for at se den nye Disney-udgave af Junglebogen og efter filmen gennemgik Tom Nielsen, politiassistent og medlem af kommunalbestyrelsen (A) så pointfordelingen. Der tegnede sig hurtigt et genkendeligt billede. Det var tæt i toppen og vinderklassen skulle findes med relativt få point.

Tæt løb i toppen

Tredjepladsen gik til 6.A fra Skovlunde Skole afdeling Lundebjerg, der opnåede 476 point. De gik under store klapsalver op for at modtaget et diplom og en gavecheck på 500 kroner til fri afbenyttelse i klassen.

Andenpladsen gik til 6.A fra Måløvhøj Skole afdeling Østerhøj, der fik 483 point og en gavecheck på 1000 kroner. Der var dog ingen hyldest til klassen, der slet ikke var mødt op på dagen, da de havde et andet arrangement i gang.

Men den store vinder var 6.A fra Hedegårdsskolen, der fik i alt 500 point og dermed var en solid vinder af årets cyklistdyst. Med hæderen fulgte en stor hyldest foran alle de andre i salen, en gavecheck på 1500 kroner til klassens fornøjelse, diplomet og vandrepokalen, der endnu engang skal stå på Hedegårdsskolen. Det er nemlig ottende gang ud af 14 mulige, at Hedegårdsskolen vinder pokalen, så 6.A kunne altså videreføre en ganske god tradition.

Efter at være blevet hyldet behørigt kunne de 28 elever fra Hedegårdsskolen og alle de andre drøne ud i lyset og tilbage til dagens dont – en del af eleverne lidt klogere på at begå sig på den tohjulede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *