Voldsomt trafikuheld i Skovlunde
IMG_2186-1.jpg
Oprydningsarbejdet stod på længe efter ulykken, som gik hårdt ud over de to biler. Foto: Mathias Øgendal
politi En ung mand kørte angiveligt over for rødt lys på Ballerup Boulevard i går og smadrede ind i en anden bil, der var ved at svinge til venstre.

Det så voldsomt ud og trafikken var påvirket længe efter det alvorlige færdselsuheld, som skete i krydset Ballerup Boulevard/Mileparken i går eftermiddag.

Klokken cirka 14.40 kom en 22-årig mand kørende i en Nissan Micra nordvest ad Ballerup Boulevard. I følge politiet kørte han angiveligt over for rødt i krydset ved Mileparken, hvor han ramte en venstresvingende Seat Leon, der kom fra Mileparken ud på Ballerup Boulevard og skulle i modsatte retning.

Da politiet ankom, var redningsmandskabet i gang med at klippe taget af den 22-åriges bil, så de kunne få han fri, mens den påkørte, en 45-årig mand, lå på græsset og fik førstehjælp.

Begge mænd blev efterfølgende kørt på hospitalet til behandling. Vi ved ikke mere om deres tilstand – blot at begge overlevede.

Der bliver taget blodprøver for spiritus og euforiserende stoffer, hvilket er procedure i alvorlige færdselsuheld, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *