Vind den sjove familiefilm om Iqbal
film-1.jpg
På rollelisten i ’Iqbal og den hemmelige opskrift’ finder mand blandt andre Rasmus Bjerg og Andreas Bo. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne kan fem heldige læsere vinde den sjove familiefilm ’Iqbal og den hemmelige opskrift’.

Den 13-årige Iqbal fra Nørrebro er en charmerende, fantasifuld og sjov dreng, hvilket ifølge hans far dog slet ikke er nok, hvis man skal blive til noget i verden.

Men da Iqbal sammen med sin jævnaldrende veninde Sille og lillebroren Tariq ved et uheld kommer til at sprænge deres skole i luften, er hans far dog det mindste problem.

De to forbrydere, Æselmand og Svinet, vil nemlig have fat i opskriften på det tilfældigt hjemmebryggede sprængstof og sprænge Tivoli i luften.

Tariq kan ikke præcist huske opskriften, så forbryderne kidnapper den nuttede seksårige lillebror Dindua.

Jagten går nu ind for at befri Dindua og redde Tivoli – og det kræver samarbejde, mod og ikke mindst en masse fantasifulde idéer, som Iqbal er ekspert i at levere.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’Iqbal og den hemmelige opskrift’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har skrevet bøgerne om Iqbal Farooq, som filmen bygger på?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er tirsdag den 17. maj klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Iqbalogdenhemmeligeopskrift