Tak til SHS-teamet
Debat I en tid med stort pres på hospitaler der mangler sengepladser, afdelinger der er overbelagte og personale, der er meget stressede, er det alligevel dejligt som patient at få lov til at opleve, at der også er gode og velfungerende ting i denne sygehusverden, der fungerer perfekt.

Min sygehistorie begynder med indlæggelse på Hillerød Hospital. Her fik jeg konstateret infektion i rygsøjlen. Behandlingen var antibiotika i drop i fire uger indlagt på hospitalet.

Selv om der er dejligt på Hillerød Hospital, ville jeg gerne overflyttes til Herlev Hospital, hvor jeg hører til. Dette fik jeg lov til, og det blev mit store held.

Efter få dage på Herlev Hospital kom jeg i kontakt med SHS-teamet (Specialiseret Hjemmesygepleje, red.). Jeg blev tilbudt at komme i hjemmebehandling med antibiotika tre gange om dagen. Dette sagde jeg selvfølgelig ja tak til. Samme dag blev jeg udskrevet til behandling i hjemmet.

Dette blev begyndelsen til en god oplevelse med SHS-teamet. Tre gange i døgnet fik jeg besøg af disse dygtige og professionelle sygeplejersker. Den tætte kontakt og omsorg de viste, vil jeg aldrig glemme.

Jeg vil gerne rette en stor tak til dette SHS-team. Jeg synes, det er en stor ting at kunne blive behandlet i hjemmet, og efter få dage sluttede behandlingen, da mine infektionstal var blevet fine. Jeg er nu overgået til piller og ét ugentligt besøg på ambulatorium.

Tak til Ballerup Kommune, der i samarbejde med Herlev og Furesø Kommune har medvirket til dette SHS-teams oprettelse.

Jeg håber også, at disse kommuner vil fortælle andre om dette projekt, da jeg er sikker på, at der er større helbredelseseffekt ved dette og måske en besparelse på sengepladser på hospitalerne.

SHS-teamet er et specialiseret hjemmesygeplejerske-team oprettet i samarbejde mellem Ballerup, Herlev og Furesø Kommuner. Teamet arbejder tæt sammen med Herlev og Gentofte Hospital, 1813, praktiserende læger, den eksisterende hjemmesygepleje/hjemmepleje, plejecentre og bosteder.

SHS-teamets vision er at arbejde for det bedste borger-patientforløb på tværs af sektorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *