Stærk indsats i første hjemmekamp
BSF-damer-1-0-ved-Caroline-JAcobsen-copy.jpg
Caroline Jacobsen bringer BSF foran 1-0. Foto: Privatfoto
Fodbold Lørdag tog BSF’s kvinder i 3F Ligaen mod formstærke Varde IF, der samtidig var kvindernes første optræden i Ballerup Idrætspark i foråret. Efter sidste weekends nederlag i Viborg var det et anderledes tændt mandskab, der lørdag skulle forsøge at hente tre meget vigtige point.

Kampen begyndte meget lige, men stille og roligt overtog hjemmeholdet styringen og i det 21. minut bragte Caroline Jacobsen BSF foran efter et hjørnespark.

I de efterfølgende minutter spillede BSF godt og skabte flere gode chancer, men den afgørende situation udeblev, og da dommeren fløjtede af for de første 45 minutter, stod det 1-0 på måltavlen.

Det var et særdeles motiveret BSF mandskab der kom ud til de sidste 45 minutter. BSF holdt fast i det gode spil og skabte mange gode chancer, men der skulle et straffespark til, før de scorer det næste mål. I det 78. minut bragte Tanya Arngrimsen BSF på 2-0 og i det 88. minut sluttede dagens bedste Agnete Nielsen den flotte indsats af med at bringe BSF på 3-0, der også blev resultatet af dagens opgør.

BSF indtager netop nu andenpladsen i kvalifikationsrunden og kan overtage førstepladsen, hvis holdet onsdag aften kan besejre Næsby Boldklub i deres udsatte opgør. Der er til onsdagens topopgør gratis adgang for alle, når Næsby Boldklub gæster Ballerup idrætspark klokken 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *