Smalt nederlag til LSF
Fodbold Det var med dårlige odds at LSF-spillerne i weekenden gik på banen mod det suveræne tophold Fredensborg: Ikke færre end syv spillere var fraværende – tre med karantæne og fire med skader.

Starten var en forvirret forestilling. Holdet fra Smørum havde problemer med lige at få rettet det hele til med de mange nye spillere på uvante pladser, og når de så samtidig sparkede bolden frem i en uendelighed, så blev det ikke særligt godt at se på.

Nu er Fredensborg et tophold og dem skal man ikke give en lillefinger – så tager de hele hånden. I det 15. minut huserede de i modstanderens højreside. Med gode kombinationer kom de fri foran mål og den chance lod de ikke lade gå fra sig og så stod det 1-0.

LSF havde ikke en eneste reel chance i hele kampen – alt blev clearet og det er netop topholdets force.

Benjamin Madsen kom dog over kanten i det 30. minut og forsøgte at spille bolden på tværs, men målmanden fik bolden puffet ud og desværre fik ingen af Smørumdrengene ram på bolden, så det blev ved en 1-0 føring til Fredensborg ved pausen.

Cheftræner Kim Kjærsgaard sagde i pausen, at nu ville Fredensborg lægge pres på og han fik ret. Allerede i det 46. minut kom bolden på tværs i LSF-feltet og der blev trykket af fra kort hold. Kim Ziegler i målet diskede op med en kanonredning og så var man lige vidt.

Der var rigtigt meget spil på midten af banen og det blev til lidt dødboldsituationer og nogle skud udefra, men ikke noget, der voldte de to målmænd særlig store problemer.
Fredensborg fik tre point og en kamp, som det lokale hold ikke kunne bruge til noget som helst.

Nu venter endnu en spændende kamp næste weekend, hvor de karantæneramte spillere er med igen og måske endda flere spillere er klar fra skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *