Samba i Centrumgaden
open-by-night-samba010-copy.jpg
Bafo do Mundos sambapiger og musikere kommer til byen igen. Foto: Ole Johnny Sørensen
Ballerup Fjer, fest og farver kommer til gågaden i Ballerup på fredag, når handelsforeningen inviterer til sambafest

På fredag den 27. maj byder Centrumgaden sommeren velkommen med et festligt sambaoptog, som det efterhånden er blevet tradition. En del af butikkerne holder aftenåbent og handelsforeningen præsenterer musik, samba og masser af gode tilbud i butikkerne.

Omkring klokken 19 går det københavnske samba-ensemble Bafo do Mundo ned gennem Centrumgaden, med sine inciterende rytmer og flotte dans, er det næsten som at være i Rio i karnevalstiden.

Har man ikke været til samba i gågaden før er det værd at lægge en tur forbi på fredag og opleve de flotte farver, dragter og dygtige dansere.

Centrumgaden har en del præmier tilbage fra julelotteriet forrige år, som på fredag bortloddes i en tombola hos Holger Hansen Sko. Man kan også blive fotograferet sammen med pingvinen Pondus foran Danske Bank, som i øvrigt holder længere åbent så man kan se den nyindrettede bank. Der bydes også på balloner og popcorn.

På Kirketorvet griller FDF’erne pølser i samarbejde med KIWI, og der er planlagt flere musikalske indslag. Blandt andet kommer musiker Claus Nielsen og øser af sit store repertoire, der rummer en del Beatles- og John Lennon-sange, men også en masse andre af den tids kunstnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *