Så gik det galt igen på Vestbuen
politi Mandag den 23. maj omkring klokken 13.30 skete der igen en trafikulykke på Vestbuen.

Det var igen kombinationen af dårlige oversigtsforhold og al for høj fart på Vestbuen, der resulterede i sammenstødet.

En 79-årig mand fra Ballerup kom kørende ud fra Sommerbuen i sin grå VW Golf, men da han drejede til venstre ud på Vestbuen blev han ramt af en sort Alfa Romeo, der kom kørende ad Vestbuen i nordlig retning i høj fart.

Efter det voldsomme sammenstød flygtede både føreren og passageren fra den sorte Alfa Romeo til fods. Efterfølgende har det vist sig at nummerpladerne på bilen var meldt stjålet, oplyser politiet.

Ulykken sker i kølvandet på den verserende debat om netop de dårlig oversigtsforhold og al for høj hastighed på Vestbuen. Kommunen er på vej med forskellige tiltag, blandt andet en indsnævring af Vestbuen. Men der er blandede meninger om, hvorvidt det er vejen frem. Man kan blandt andet følge debatten i kommentarfeltet her: Læserbrev: Indsnævring af Vestbuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *