Politi uge 21
Politi-genrefoto-10-1.jpg
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tricktyv i Hedeparken

Tirsdag den 24. maj klokken 11.40 blev en 80-årig dame udsat for tricktyveri i opgangen til sin lejlighed på Hedeparken i Ballerup.

En fremmed mand henvendte sig til hende og spurgte om vej til Hedegårdsskolen. Efter han var gået igen, opdagede damen, at hendes dankort var væk. Gerningsmanden beskrives som: Mand, ikke særlig høj, iført blå T-shirt, kasket og bar en skuldetaske.

Politiet opfordrer alle til at være skeptiske, når ukendte personer henvender sig – både hjemme og på gaden. Der sker hver uge flere tricktyverier i politikredsen, så det er en god idé at være ekstra påpasselig, når fremmede henvender sig.

 

Personbil i brand i Ballerup

Onsdag den 25. maj klokken 02.07 blev det anmeldt, at der var brand i en personbil på en parkeringsplads i en haveforening på Rønstrupvej i Ballerup.

Brandvæsnet fik slukke den overtændte bil, der endte totalt udbrændt. Årsagen til branden undersøges fortsat.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Elektrisk kørestol stjålet fra forhave

Mellem onsdag den 25. maj klokken 15 og torsdag den 26. maj klokken 10 fik en 74-årig dame stjålet sin elektriske kørestol, som hun havde stående aflåst i sin forhave på Kattens Kvarter i Ballerup.

 

Tricktyveri på Højbjergvej

Søndag den 29. maj kl. 14.30 blev en 79-årig kvinde udsat for det efterhånden klassiske ’guldsmykke-tricktyveri’ i sin opgang på Højbjergvej i Herlev.

Kvinden var blevet opsøgt af en udenlandsk kvinde, der spurgte om vej til et sygehus. Efter den ældre dame havde forklaret vejen, ville den udenlandske kvinde takke hende ved at forære hende flere guldsmykker, hvorefter hun omfavnede hende. Kort tid efter opdagede den 79-årige, at hun havde fået stjålet sin halskæde og sit armbånd.

Tricktyven beskrives som en kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 40-50 år, 160-165 centimeter høj med sort, langt hår og en kraftig kropsbygning. Hun var iført langt sort tøj og talte engelsk.

 

En hel del indbrud

Ukendte gerningsmænd brød den 27. maj mellem klokken 18.50 og 01.50 ind på Lundebjergskolen i Skovlunde. De brød en række vinduer op og slap af sted med bærbare computere.

I tidsrummet mellem den 23. maj og den 24. maj klokken 08, blev der begået indbrud i en villa på Nygårdsvej i Ballerup. Tyven kom ind gennem et badeværelsesvindue. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

Den 25. maj mellem klokken 8.30 og 14.50 blev der begået indbrud i en villa på Østervej i Ballerup. Tyven kom ind gennem et stuevindue. Der blev stjålet blandt andet en bærbar computer.

Mellem den 27. maj klokken 15 og den 28. maj klokken 13 blev der begået indbrud i en villa på Pæremosevej i Ballerup. En rude var blevet aflistet. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

Mellem den 28. maj klokken 18.30 og den 29. maj klokken 13 blev der begået indbrud i en villa på Tranemosevej i Ballerup. Tyvene var kommet ind via en terrassedør og der blev blandt andet stjålet en cykel og bærbar computer.

I tidsrummet mellem den 27. maj klokken 15 og den 29. maj klokken 17.45 blev der begået indbrud i en villa på Snogholmvej i Ballerup. Tyven var kommet ind gennem et vindue og der forsvandt elektronik, smykker og to cykler fra carporten.

Den 28. maj klokken 10 blev et indbrud anmeldt i Centrumgaden i Ballerup. En dør var blevet sparket op, men det er uvist, hvad der blev stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *