Politi uge 20
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Stofpåvirket bilist stak af

Tirsdag den 17. maj klokken 00.30 forsøgte en 19-årig mand at stikke af fra politiet. En patruljevogn havde standset den unge mand, der sad bag rettet i en bil på Flakhaven i Ballerup.

Men i stedet for at finde kørekortet frem, tog den 19-årige benene på nakken og forsøgte at løbe fra betjentene.

Det havde han dog ikke det store held med. Den 19-årige blev fanget og lagt i håndjern, inden han blev sigtet – både for kørsel uden korekort og for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Dyre lamper stjålet fra Skovlunde Kirke

Natten mellem tirsdag og onsdag den 18. maj blev der begået indbrud i Skovlunde Kirke.

Ukendte tyve brød ind via et vindue med en mursten og gik ind i læsesalen. Her klippede de to Louis Poulsen-lamper ned og forsvandt inden politiet dukkede op.

Det drejer sig om to Louis Poulsen 4½-4 pendler med et metalskilt, hvor der står Skovlunde Kirke, skruet på.

 

Stjal halskæde under kram

En 35-årig kvinde kom søndag klokken 14.50 kørende på cykel sammen med sin søn ad Ågerupvej ved Grantoften.

Kort efter at de er kørt over for grønt ved et lyssignal ved Ågerupvej holdt en udenlandsk indregistreret sølvgrå Mercedes, hvor rattet sad i højre side, ind til siden. En kvinde steg ud og med et kort i hånden spurgte hun om vej til Herlev Hospital.

Den 35-årige stod af cyklen og forsøgte at forklare, hvor hospitalet lå. Efter at have forklaret det, fik hun pludselig et langt kram, hvor der blev holdt godt fast. Alligevel mærkede cyklisten, at kvinden havde fat i noget og forsøgte at vriste kvinden fra sig.

Derefter satte kvinden sig ind i bilen, hvor der sad to andre, og forsvandt ad Ågerupvej.

Efterfølgende opdagede den 35-årige cyklist, at hendes halskæde manglede og at der nu sad en billig, guldlignende halskæde i stedet.

Tricktyven beskrives som en cirka 50-årig kvinde, østeuropæisk udseende og talte engelsk. Hun var 160 centimeter høj havde mørkt, langt hår i hestehale. Hun var iført farverigt tøj og havde tørklæde om halsen.

De to andre i bilen beskrives som en østeuropæisk udseende mand med kort, mørkt hår og en østeuropæisk udseende kvinde på bagsædet.

 

Indbrud i villaer

Søndag den 15. maj blev der begået indbrud i en villa på Alex Juels Alle, hvor tyven var brudt ind gennem et vindue og gået ud gennem hoveddøren.

Den 16. maj er der begået indbrud på Aage Berntsens Alle, hvor huset er blevet gennemrodet.

Onsdag den 18. maj var der indbrud i en villa på Udbakken i Ballerup. Her brød tyvene ind gennem en havedør. Samme dag var der også indbrud i en villa på Egebjergvej og på Solbrinken, hvor tyvene var kommet ind via en køkkendør.

 

Tyveri af punge

Tirsdag den 17. maj fik en 77-årig kvinde stjålet sin pung i Ballerup Centret mellem klokken 12.15 og 12.30. Den 20. maj var der endnu to tilfælde at tyverier i Ballerup Centret. En 70-årig kvinde fra Måløv fik stjålet en lysebrun stofpung klokken 13 og omkring klokken 17.45 fik en 24-årig kvinde fra Søborg stjålet sin taske.

Den 21. maj fik en 83-årig kvinde, der handlede i Centrumgaden i Ballerup, stjålet en lilla læderpung fra sin taske omkring klokken 13.45.

En anden 83-årig kvinde fik samme dag klokken 11 stjålet sin pung i Ballerup Centret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *