OL-cykelryttere træner i Ballerup Super Arena
Ballerup-Super-Arena-8.jpg
pedalkraft Det tyske banelandshold i cykling træner i denne uge i Ballerup Super Arena. Man kan også kigge indenfor, hvis man vil have et olympisk cykelsus

Når man skal træne til de Olympiske Lege, så er det bedst, hvis man kan træne i så realistiske rammer som muligt. For det tyske banelandshold i cykling var problemet, at de ikke kunne opdrive en bane, der havde de samme mål og dimensioner som den officielle OL-bane i Rio de Janeiro. Undtagen én. Den ligger i Ballerup Super Arena og derfor er det tyske banelandshold i denne uge at finde på den lokale cykelbane.

Her suser de rundt for at få en masse kilometer i benene og samtidig køre på en bane, der minder rigtig meget om den bane, de om få måneder skal køre på i Brasilien.

Det tyske sprinterhold er ikke bare et hvilket som helt hold. Det regnes som et af verdens bedste og har ambitioner om at vinde fem medaljer ved sprintdisciplinerne ved OL.

Kom og kig

Onsdag den 25. maj holder tyskerne åben træning og der kan alle interesserede komme ind via hovedindgangen for at følge med fra tilskuerpladserne. Danmarks Cykel Union og Dansk Bicycle Club sætter flere banecyklings-guider ind, så man kan få en masse at vide om sprint på cykel. Måske kan man endda tiltuske sig en autograf fra en af de professionelle cykelryttere.

De største navne man vil kunne opleve er blandt andre Robert Förstermann, der har flere VM og EM-medaljer på sit CV. Også Joachim Eilers og Kristina Vogel kan man opleve. De vandt begge guld i OL-disciplinen ’Keirin’ ved VM i London for et par måneder siden.

Derudover vil man også kunne opleve en række af de andre tyske cykelstjerner, så hvis man er cykelinteresseret eller bare almindelig sportsnørd, så er det i Ballerup Super Arena det foregår, onsdag den 25. maj mellem klokken 16.30 og 18.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *