Øget hastighedskontrol er ikke en holdbar løsning
Debat Kære Lars Hjelmqvist, tak for din kommentar i Ballerup Bladet.

Som nævnt i det tidligere indlæg fra Ballerup Kommune i Ballerup Bladet, mener vi at hastigheden på Sydbuen og Vestbuen i dag er for høj. Vi mener ikke, at øget hastighedskontrol er en holdbar løsning som kan stå alene, men at en indsnævring i stedet kan være med til at holde hastigheden nede.

Vestbuen og Sydbuen er en betydningsfuld trafikåre i Ballerup Kommune som skal udformes hensigtsmæssigt for at kunne holde trafikmængden nede i vores bykerne. Den tænkte udformning af Sydbuen og Vestbuen er derfor en balance mellem at kunne afvikle trafik, samtidig med at hastigheden holdes nede på acceptabelt niveau.

Sydbuen og Vestbuens tænkte udformning henter inspiration fra Kollekollevej i Furesø Kommune, hvor der foreløbigt er gode erfaringer med indsnævringens virkning på hastigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *